Reiki Clinic

Met een aantal Reiki-meesters zijn we het initiatief gestart om telkens 1 zondag per maand gratis (d.i. aan vrije bijdrage) Reiki te geven aan al wie hier zin in of behoefte aan heeft.

Zelfzorg is een groot woord en tevens een modewoord geworden. Toch komen we er nog zo dikwijls niet werkelijk aan toe om goed voor onszelf te zorgen of onszelf te geven wat we nodig hebben. Tegelijkertijd is de drempel naar hulpverlening soms nog groot: zij het dat we het moeilijk vinden de stap te zetten of iemand te vinden die ons werkelijk kan bieden wat we nodig hebben. Zij het dat de drempel eerder financieel van aard is. Vandaar dat het ons riep om zelfzorg wat dichterbij te brengen.  

Reiki is een uitgelezen behandelwijze om je dichter bij jezelf te brengen, meer in voeling met wat er momenteel bij je leeft of waar het – letterlijk of figuurlijk- pijn doet. Reiki is jezelf een moment gunnen om helemaal bij jezelf te zijn, te ontspannen en in voeling te komen met de liefde die er altijd voor je is.

Behalve Reiki bieden we tijdens de Reiki Clinic eveneens ontspannende voetmassage aan, chanten we en zingen we samen helende mantra’s of mediteren we samen.

We bieden deze dagen afwisselend aan in Wilrijk (Antwerpen) en Tongeren. Klik hier voor meer details.

Wil je jezelf graag eens verwennen, snak je naar aandacht en zorg voor jezelf en wil je graag meer verbinding voelen met jezelf en met de ander? Schrijf je dan in op één van deze dagen!