Reiki 3A

Wil je persoonlijk verder groeien in Reiki, dan kan je kiezen om de Reiki 3A graad te behalen. Je krijgt de beschikking over het Reiki Master symbool en ontvangt info over het gebruik ervan. Door middel van het initiatieritueel word je sterker verbonden met het energetisch veld en wordt het Mastersymbool geactiveerd. Met deze graad ondersteun je je spirituele bewustwording en versterk je je vermogen tot het geven en ontvangen van onvoorwaardelijke liefde.

Naast het Mastersymbool krijg je tevens de beschikking over 8 extra symbolen, die ook in Karuna Ki Reiki® worden gebruikt (Harth, Kriya, Om, Zonar, Halu, Shanti, Gnosa en Iava) en eentje uit het Tibetan Reiki systeem: de fire serpent (fire dragon of Nin Giz Zida). Ook hier ontvang je natuurlijk uitleg over het gebruik ervan. Daarnaast beoefenen we een aantal nieuwe Reiki-technieken: o.a. Reiki in combinatie met kristallen (de Reiki crystal grid), het opladen van voorwerpen met Reiki, technieken om ruimtes te zuiveren en voor het creëren van krachtplaatsen (‘heilige ruimte’)…  Er is ook tijd om stil te staan bij je vragen i.v.m. het gebruik van Reiki, om te oefenen met Reiki en om je Reiki kennis op te frissen.  Je kan deze graad volgen minimaal drie maanden nadat je de tweede graad behaalde.

Data voorjaar 2024:

  • zaterdag 13 en zondag 14 juli
  • zaterdag 8 en zondag 9 november

Inschrijven:

  • De inwijding gaat telkens door tijdens een weekend. Op zaterdag starten we om 10u en eindigen we om 17u. Zondag start om 11u en eindigt om 16u.
  • De data zijn geen reeks, je dient de cursus slechts op 1 moment te volgen.
  • Het tarief is € 295. Deelname is pas definitief na overschrijving op IBAN: BE62 0017 8742 5161
  • Inbegrepen: inwijding en opleiding, certificaat, uitgebreide cursusmap, (drank en lunch is zelf te voorzien).
  • Je kan telefonisch inschrijven op 0479/33 28 96 of onderstaand formulier of door een mail te sturen naar puurjij.anne@gmail.com
  • Adres: De Roest d’Alkemadelaan 12 bus 9, 2600 Berchem